Engelse taal leren bij Fairweather English te Hoogeveen

Engelse taal leren

 

Examens en tests – Cambridge

B2 – Cambridge First:

De B2 first talen cursus, voorheen bekend als Cambridge English First(FCE) is nu een van de Cambridge Engelse kwalificaties. Het is de populairste Engels examen binnen Cambridge en word geaccepteerd door bedrijven en opleidingsinstituten wereldwijd.

Een B2 niveau certificaat bewijst dat u over de middelen beschikt om onafhankelijk te leven en te werken in een Engels sprekend land, zoals Nederland. Tevens dient dit certificaat als bewijs dat uw cursussen kunt volgen die in het Engels worden gegeven

Dit schriftelijke examen is een stap in het leerproces naar B1-C1

C1 – Cambridge Gevorderd

Cambirdge gevorderd, voorheen bekend als Cambridge Engels, heet nu CAE.
9000 opleidingsinstituten, bedrijven en overheidsinstanties over de hele wereld accepteren deze C1 cursus als een vaan de beste opleidingen van een hoog niveau Engels leren. Dit examen bewijst dat u complexe onderzoeken kunt doen. Tevens is dit een bewijs dat u Engels kunt spreekt op een verfijnde en complexe manier. Het examen is een stap voor het C2 examen.

C2 – Cambridge Proficiency

Cambridge English Profiency(CPE, nu bekend als C2 Profiency is een van de hoogste opleidingen binnen de Cambridge opleidingsniveaus.
Dit is absoluut het hoogste certificaat die u kunt behalen en is het bewijs dat u een zeer bekwame spreker van de Engelse taal bent.
Dit examen bewijst dat u Engels op een zeer hoog niveau beheerst. Het laat zien dat je vloeiend kunt communiceren met behulp van geavanceerde Engelse vaardigheden, zoals die van een zeer bekwame Engelse spreker.

Dit examen is bruikbaar voor diegene die zich voorbereiden op een studie of gaan werken in een academische omgeving.

Als u een PHD-cursus of een postdoctoraal cursus wilt gaan volgen, zou deze cursus perfect voor u zijn

Waarom kiezen voor Cambridge Engels

 

 • Cambridge Engels verbetert u dagelijke taalvaardigheden.

Het Cambridge examen focust zich op echte dagelijkse situaties die te gebruiken zijn in studies, werk of gewoon in het dagelijkse leven.
Het B2 examen is geschikt voor studenten die willen leven en werken in een Engels sprekend land. Het C1 examen laat zien dat u ook beschikt over het vermogen om diepte onderzoek te doen en perfect kunt communiceren op een hoog en complex niveau

 • Cambridge examens zijn wereldwijd erkend.

 
Alle universiteiten binnen Engeland accepteren het C1 certificaat als taal vermogen.
Deze examens zijn erkend bij meer dan 20000 universiteiten, werkgevers en overheden wereldwijd. Het helpt u niet allen bij het behalen van een hogere opleiding maar ook om carrière te verbeteren.

 • Cambridge examens duren ca 5-10 weken.

Iets nieuws leren is altijd inzet en een ivestering in tijd in uw dagelijkse drukke schema. Cambridge examens en taalvaardigheid duren tussen de 5 en 10 weken met uiteraard huiswerk en studeren aan huis.

 • Alle Cambridge certificaten zijn levenslang geldig.

Uw Cambdrige certificaat kan nooit verlopen. Eenmaal behaald verliest het nooit de geldigheid.

 Leer Engels en Nederlands in Nederland?

Bent u een Expat? Heeft u moeite u verstaanbaar te maken?
Are you an expat? Are you struggling to get around? Er bestaat geen twijfel over date r een enorm scala aan mogelijkheden is om Engels in Nederland te leren, dit omdat Engels momenteel de 2de taal van Nederland is.
Nederlands leren is wat moeilijker and zal meer tijd gaan kosten om dit onder de knie te krijgen. Daarom is het eenvoudiger om Engels te gaan leren om te starten in Nederland en de Nederlandse taal gaandeweg erbij te gaan leren.

Bij Fairweather English bieden wij zakelijk Engels, groeps lessen en privé lessen aan, evenals gewoon dagelijkse Engelse taal.

Nederlandse Vakanties:

New Year’s Day / Nieuwjaarsdag January 1
Good Friday / Goede Vrijdag April 10 
Easter Sunday / Eerste Paasdag April 12
Easter Monday / Tweede Paasdag April 13
King’s Day / Koningsdag April 27
National Remembrance Day / Dodenherdenking May 4 (not an official holiday)
Liberation Day / Bevrijdingsdag May 5 (official holiday every 5 years; next in 2020)
Ascension Day / Hemelvaartsdag May 21
Whit (Pentecost) Sunday / Eerste Pinksterdag May 31
Whit (Pentecost) Monday / Tweede Pinksterdag June 1
Sinterklaas December 5 (not an official holiday)
Christmas Day / Eerste Kerstdag December 25
Boxing Day / Tweede Kerstdag December 26
New Year’s Eve / Oudejaarsavond December 31 (not an official holiday)

Dutch holidays 2021

Dutch holidays 2021 Date
New Year’s Day / Nieuwjaarsdag January 1
Good Friday / Goede Vrijdag April 2
Easter Sunday / Eerste Paasdag April 4
Easter Monday / Tweede Paasdag April 5
King’s Day / Koningsdag April 27
National Remembrance Day / Dodenherdenking May 4 (not an official holiday)
Liberation Day / Bevrijdingsdag May 5 (official holiday every 5 years; next in 2025)
Ascension Day / Hemelvaartsdag May 13
Whit (Pentecost) Sunday / Eerste Pinksterdag May 23
Whit (Pentecost) Monday / Tweede Pinksterdag May 24
Sinterklaas December 5 (not an official holiday)
Christmas Day / Eerste Kerstdag December 25
Boxing Day / Tweede Kerstdag December 26
New Year’s Eve / Oudejaarsavond December 31 (not an official holiday)

TOEFL training

Wat betekent TOEFL? Test of English as a Foreign Language. TOEFL is een test om te zien in hoeverre u gevorderd bent in de Engelse taal als niet eigen taal. Door de test examens zien we hoever u bent in Enge4ls praten, luisteren, lezen en schrijven

Internationale bedrijven en overheidsinstellingen, waar Engels de hoofdtaal is, kunnen het u verplichten dit TOEFL examen af te leggen. TOEFL word vaak gebruikt als eis om  toe te kunnen treden op universiteite4n of scholen.
Fairweather English bied dezeTOEFL test training aan  waarna u verder kunt met het boeken van uw eigen examen.

De toekomst van Fairweather English

Fairweather is druk bezig om hun imago en naamsbekendheid in de markt aan te prijzen. Wij willen investeren in een nieuw fris bedrijfs uiterlijk. We willen een weerspiegeling zijn van onze betrouwbare, professionele trainers die zoveel kracht en inspiratie brengen voor onze klassen en studenten.
Uiteraard moedigen wij onze deelnemers aan voor de educatieve verantwoordelijkheid, leren we onze studenten op een coaching-achtige manier, die onze studenten inspireert om te communiceren en ervaringen uit het echte leven te delen terwijl ze Engels leren.We zijn van plan om de deelnemers die student worden bij Fairweather English een betekenisvolle ervaring te geven met vaardigheden die ze kunnen meenemen om hun constante leertraject voort te zetten.
We zien uiteraard de moeilijkheid om opnieuw te leren ‘leren’. Vooral als je een aantal jaren niet naar school bent geweest. Bij Faiweather English bieden wij vele manieren aan om u de Engels taal machtig te laten worden.
Waarom spreken Nederlanders zo goed Engels?

90% van de Nederlanders spreekt goed Engels. De EF Proficiency-index scoort meer dan 100 regio’s en landen op basis van hun kennis van het Engels. De EF is een internationaal bedrijf die zich specialiseert in taal training, academische taalprogramma’s, culturele uitwisselingen en educatieve reizen.

Wist u dat Nederland als 2 jaar op rij de 1ste plaats bezet in de meest recente EF controle gebaseerd op meest bedreven in de Engelse taal op het hoogste niveau.

Om te kwalificeren voor deze cursus dienen deelnemers goed genoeg Engels te beheersen voor de viderse opdrachten. Deze bevatten o.a. onderhandeligen over een contract met een Engels sprekend persoon en lezen van gevorderde en complexe teksten.

Niet alleen scoorde Nederland hoger dan Singapore en Zweden, maar er werd ook opgemerkt dat Nederland hoog scoorde in het hebben van een kleine kloof tussen mannen en vrouwen.

Dit betekend dat de beheersing van de Engelse taal in Nederland zowel door mannen als vrouwen gelijk is.

Het hoge niveau van de Engelse taalvaardigheid heeft van Nederland een zakelijke hub gemaakt voor international zaken.
Uiteraard met Amsterdam op de beste locatie voor bedrijven, internationale hoofkwartieren omdat men weet dat men daar het gekwalificeerde personeel kan vinden voor deze jobs.
(https://www.iamsterdam.com/en/business/news-and-insights/news/2019/netherlands-first-place-in-ef-english-proficiency)

Bedrijfsmatige en sociale verantwoordelijkheid:

Al seen plaats van bloeiende bedrijven en businesss zijn we ons er van bewust dat we onze voetstappen achterlaten op deze wereld.
Fairweather English werkt eraan om hun  eigen inhoud / merchandise volledig van gerecycled papier en plastic te maken.

Wij hebben een strikt recycling schema betreffende papier en pastic, glas. Als bedrijf zijn wij er trots op dat we weten wat de waarden zijn om deze planeet een beetje te helpen.  Hoewel het een kleine bijdrage is aan een heel groot probleem, zijn we van plan nieuwe manieren te bedenken om milieuvriendelijker zaken te doen.,  

Contact :

https://www.fairweather-english.nl/contact/

Wat is IELTS?

Fairweather English kan zorgen voor diverse lokaties en test data van alle test centras in Nederland:
deze zijn o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.
The IELTS academie en standaard test kost €236,00


Dingen waaraan je moey denken als je je aanmeld bij IELTS:

1) Je moet je miniaal 2 maanden voor de test datum ingeschreven hebben. De plekken worden namelijk aangeboden onder het mom van wie het eerst komt wie het eerst maalt. Als alle plekken eenmaal zijn vergeven dan is de sessie vol en zal er geen mogelijkheid zijn om je meer aan te melden.

2) U ontvangt 10 dagen voor de test datum een email met de herinnering van de plaats en tijd  van je online registratie.
3) Het advies is dat kandidaten zich minimal 5 weken voor hun gekozen datum en plaats zich aan te melden. Uiteraard kan het zijn dat er daarna nog wel enkele plaatsen vrij zijn.
De registratie vind up deze website:
https://www.britishcouncil.nl/exam/ielts/dates-fees-locations
https://ielts.britishcouncil.org//bltc?_ga=2.167548542.1150037493.1581453070-1188715547.1581453070

IELTS AANMELDING: 

 • Voortijdig:
 • Ben in het bezit van een id bewijs/paspoort. Dit document heeft u nodig op de testdag. 
 • Geaccepteerde ID’s:
 • Nationaale ID kaart of paspoort (EU inwonende)
 • Alleen Paspoort(geen – EU inwondende)

 Rijbewijs:

 • Rijbewijs word niet geaccepteerd als ID kaart door IELTS.
 • Er is een mogelijkheid om uw ID kaart/paspoort te uploade4n gedurende het applicatie proces. Uiteraard kunt u ook een kopie emailen naar de examen lokatie.

  B.:
 • U moet hetzelfde document meenamen naar het examen die u ook gebruikt hebt vooor het aanmelden. Zonder hetzelfde document kunt u geen examen doen. 

Heeft u een nieuw paspoort?

Zit u te wachten op een nieuw paspoort dan krijgt u ook een nieuw nummer. Als u zich al gerigistreerd hebt met een oud paspoort dient u direct contact op te nemen met het TEST CENTRUM. U mag namelijk geen examen doen met een verlopen paspoort.

Wat dient er bij de geuploade foto te staan?
– paspoort foto

 • Uw handtekening
 • Geboortedatum
 • ID / paspoort nummer
 • Eind datum 

Het is belangrijk dat u dezelfde id kaart/paspoort bij u heeft op de testdag.

Resultaten?

Uw resultaten komen online 13 dagen na de dag dat u uw test heeft gedaan:
Volg deze website voor uw  resultaten:
https://ielts.britishcouncil.org/CandidateLogin.aspx 
https://ielts.britishcouncil.org/results

Het IELTS certificaat:

Het (TRF) IELSTS certificaat word 13 dagen naar uw huisadres gestuurd dat uzelf heeft opgegeven via het online systee4m.

Het is daarom belangrijk dat alles correct en volledig is!

Certificaten worden via de gewone post verzonden. Wilt u het op een andere manier ontvangen dan kunt u dit aangeven bij het test centrum binnen 13 dagen nadat u de test heeft gedaan.

TEST DAG:

Heeft u de betaling gedaa dan zult u een email ontvangen met de details van de plaats, tijdstip en dergelijke.

BELANGRIJK:

• Luister, lees en schrijf tests: tussen 9:00 and 12:30 ‘s morgens. Zorg ervoor dat u tussen 8:15 en 8:45 aanwezig bent voor uw registratie.
• Praat tests worden normaal gepland tussen 13:00 en 17:00. Deze tests vinden OP DEZELFDE DAG plaats als de andere tests.

U dient een email bevestiging te oontvangen, heeft u deze een week voor de test nog niet ontvangen neem dan contact op met het test centrum.  

SPECIALE AANDACHT:

Als u leerproblemen heeft of medische klachten dan is ere en special box die u kunt aanvinken met “JA”. Uiteraard dient u u w medische bewijs niet later dan 6 weken voor aanvang van de test op te sturen.
Ook dient u u w medische geschiedenis door te geven aan uw test centrum.

LUISTEREN: U luistert door luidsprekers en niet door koptelefoons. Mensen met gehoor problemen dienen een medisch bewijs te leveren niet later dan 6 weken voor aanvang van de test als ze gebruik willen maken van een koptelefoon.

BELANGRIJK:  U kunt de test NIET doen als u niet dezelfde ID kaart/Paspoort bij u heeft  die u gebruikt heeft bij het aanmelden. Als u wel een andere ID/Paspoort bij u heeft word u NIET toegelaten.