Virtuele klas versus Gewone Klas

VIRTUELE KLAS VERSUS EEN TRADITIONELE KLAS:

Veel mensen hebben me verteld hoe verschillend het virtuele klaslokaal kan zijn.
Ik begrijp dit helemaal!

Hieronder vindt u enkele tips waarop u uw keuze kunt baseren!

– Reistijd:         

– Waarom naar een klaslokaal gaan als u zich kunt opkrullen met een deken op uw benen en een kopje thee vanuit uw eigen huis. Misschien bent u op vakantie bent en je wilt op hetzelfde te houden met uw Engels studie en vakantie tijd , zodat je niet te veel missen?         

– Misschien is het gewoon handig om de lessen op school of op het werk te hebben, zodat niemand je stoort. Hoe dan ook, door uw les online te volgen, bespaart u tijd en geld en krijgt u meer tijd voor uw hobby’s en studeren.         

  • Planning:
  • Omdat u niet fysiek op kantoor of in de klas hoeft te zijn, kunt u uw les eenvoudig toevoegen aan uw agenda. U hoeft nergens heen te gaan of iets te doen.
  • Uw afspraak wordt door ons gepland via e-mail en Zoom.
  • Dus ben je niet in Nederland of woon je niet in de buurt – maak je er niet teveel zorgen over, je les staat gepland!
  • Sociaal:
  • Als u niet veel mensen kent, vrees dan niet! Doe mee met een groepsles en leer je medestudenten en docenten beter kennen.
  • Tijdens de pauzes kun je samen studeren en je taal oefenen.
  • Tijdens de pauzes kun je gezellig met elkaar praten en plannen maken.

Concentratie:

Heb je een rustiger plek nodig om te leren? Misschien heb je luidruchtige huisgenoten en zorgt het voor afleiding van de klas.
Misschien zijn de groepslessen in de klas iets voor jou? Door in een klaslokaal is er n o digitale verleiding – uw telefoon is waarschijnlijk uit en uw laptop op stil. Het klaslokaal zorgt simpelweg voor minder afleiding en maakt het werk makkelijker af!

Methode:

Virtueel klaslokaal versus traditioneel klaslokaal: het virtuele klaslokaal wordt vaak gebruikt samen met leuke softwaretools zoals het virtuele whiteboard en online quizzen. Er is wat extra concentratie voor nodig om ervoor te zorgen dat de instructies merkbaar duidelijk zijn – en de instructies zijn verdeeld over iedereen in één klaslokaal. Dit past natuurlijk bij wat een traditioneel klaslokaal te bieden heeft! Met lessen van 6 – 8 personen kun je rekenen op meer persoonlijke aandacht. Dit is een groot voordeel voor klassikale lessen. 

Heeft u een keuze gemaakt?
Klik hieronder om de beschikbare cursussen te bekijken of neem contact met ons op voor meer informatie.